Directeur Pallion vzw (m of v)ma. 15 november 2021

Pallion vzw - Palliatieve Zorg Limburg beoogt de beste palliatieve en levenseindezorg op maat van elke patiënt en familie in Limburg: zorg waarbij de kwaliteit van leven centraal staat met aandacht voor lichamelijke, psycho-emotionele, sociale en existentiële noden. Vroegtijdige zorgplanning draagt in grote mate bij aan deze kwalitatieve zorg. De organisatie staat aan het roer van de uitbouw van een palliatieve zorgcultuur en faciliteert hiertoe  de samenwerking tussen de betrokken actoren in de regio.

Door een recente fusie wordt bovendien de expertise in de verschillende domeinen gebundeld, zodat de middelen optimaal kunnen worden ingezet en op de meest optimale wijze werk kan gemaakt worden van het ondersteunen en uitbouwen van een palliatieve zorgcultuur en het mee mogelijk maken van samenwerking tussen alle actoren rond palliatie in Limburg. Het denken over een nieuwe organisatiestructuur heeft via co-creatie een waardevol resultaat opgeleverd. Dit waardevol resultaat willen we nu implementeren en de fusieorganisatie verder versterken. Daarom zijn we op zoek naar een

 

Directeur

 Uw uitdagingen: 

 • Je ontwikkelt in samenspraak met het managementteam en het bestuur een strategisch beleid in overeenstemming met de visie, missie en opdrachten van de organisatie.  Je implementeert dit strategisch beleid in de dagelijkse werking van de organisatie
 • Je realiseert samen met de medewerkers de transitie van de organisatie naar de nieuwe structuren en systemen.
 • Je coacht de teamverantwoordelijken en geeft leiding aan het team ondersteuning. Hierdoor bereik je een optimale service aan medewerkers, patiënten, doorverwijzers, … .  
 • Je initieert en stimuleert innovatie- en verbeterprojecten en onderzoekt en signaleert in- en externe risico's op het gebied van de bedrijfsvoering met name op het gebied van zorgfinanciering en bekostigingssystemen.

Wat wij zoeken:

 • Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een ervaren manager met:
  • Ervaring of interesse in palliatie en levenseinde vraagstukken
  • Kennis en vaardigheden om medewerkers en teams aan te sturen, een echte people-manager
  • Feeling voor organisatiemodellen en verbeteren van systemen en structuren
  •  Kostenbewust organisatietalent
  • Je bent een motiverende en inspirerende persoonlijkheid, maar ook een kritische gesprekspartner in het directieteam als dit nodig is. Je kijkt breed, maar hebt oog voor details en je beschikt over een “hands on” mentaliteit en bent in staat je organisatie intern en extern te vertegenwoordigen.

Wat wij kunnen bieden: 

Je kan mee bouwen aan een organisatie die de referentie is van de palliatieve zorg in het algemeen en in onze regio in het bijzonder. Je kan je verdere stempel drukken op de organisatorische contouren waarbinnen kennis, expertise en ondersteuning kan gebundeld en ontwikkeld worden rond palliatieve zorg die ter beschikking gesteld worden aan het werkveld, de samenleving en het beleid. Aan deze functie is een verloning gekoppeld volgens het IFIC 18 -barema aangevuld met extralegale voordelen.

 Interesse?

Mail je motivatiebrief en cv uiterlijk 6 december 2021 naar Kris Heeren via kris@kingalfonso.be of bel 0471 81 60 08. De volledige functiebeschrijving en andere nuttige informatie vind je op www.kingalfonso.be

Meer weten over de inhoud van deze functie en de omgeving? Kijk op www.pallion.be

Terug naar overzicht